Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 280 g di farina di farro semintegrale
- 50 g di burro
- 100 g di salsa di pomodoro
- 125 g di mozzarella a dadini
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 347 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 5.9 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55min
Grissini tricolore
3 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Pan coniglio
5h 5 min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Stella di pane
3 Std. 30 Min
Schiacciatina
2h 20min