Cornetti semintegrali ripieni
TM5 TM6

Cornetti semintegrali ripieni

3.8 (4 ratings)

Ingredients

Impasto

  • 180 g di farina di farro semintegrale
  • 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 80 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale

Terminare la preparazione

  • 50 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 50 g di Fontina a pezzi
  • 1 - 2 cucchiai di latte
  • 1 cucchiaino di semi di chia

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
590 kJ / 141 kcal
Protein
3.3 g
Carbohydrates
7.2 g
Fat
11.2 g
Fibre
1.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes