Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
or 200 g di caramelle, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
A ‘ngornata
2h 20min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Babà napoletano
3 Std.
Cestino centrotavola
5h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4ωρ. 40 λεπτ.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Farfalle all'uovo
1h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Agnolotti del plin
10h 30 min
Besciamella veloce
15min
Croissant
7h 30min