Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema Bimby®
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
Pasta choux
- 450 g di acqua
- 240 g di burro a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di zucchero
- 360 g di farina tipo 00
- 9 uova medie
Caramello
- 250 g di zucchero
- 3 cucchiaini di acqua
Panna montata
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- colorante alimentare in polvere, q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1596 kJ / 381 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Pasta di zucchero
1h 10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Bignè lumachine
No ratings
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40min
Roll di quinoa e patate dolci
1 Std. 30 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min