Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Carbohydrates
- 70.8 g
- Fat
- 32.7 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Zuppa di latte
30min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30min
Cotton cheesecake
2 Std. 45 Min
Pico de gallo
5min
Flan patissier
2h
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Apple pie
1 godz. 20 min