Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Carbohydrates
- 70.8 g
- Fat
- 32.7 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Brownies al cioccolato
45min
Chili con carne
1h 20min
Uova alla Benedict
45min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Maiale allo zenzero
25min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1 Std. 5 Min
Nachos
1h
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Pulao di gamberi
50min
Enchiladas
1h 10min
Wurstel e patate speziate
1 Std. 5 Min