Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Penne alla puttanesca
35min
Tagliolini al tartufo
45min
Lumachine in rosso
1h 40min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Scrambled eggs sottovuoto
40min
Marinatura al Whisky
15 Min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Torta al testo
1 Std.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min