Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Penne alla Norcina
45 min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
La cacio e pepe
20 min
Risotto alla crema di granchio
35 min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 godz. 5 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5 min
Fagottini di polpo
1 godz. 40 min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min