Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de cassonade
- 10 - 15 feuilles de basilic frais
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
-
200
g de biscuits au beurre, type Petit Beurre
or 200 g de biscuits, type Thé de Lu - 200 g de ricotta
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 35 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 - 8 abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 37.3 g
- Fat
- 18.9 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Cheesecake anglais au citron
13h 20min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
Tiramisu au thé matcha, framboises et fruits rouges variés
24 Std. 15 Min
Tartelette orange-pistache
1 Std.
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min