Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 33.3 g
- Fat
- 21.8 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tourte aux blettes
13h
Gratin de courge
1hod.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Tourte sucrée aux blettes
1hod. 30min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1hod.
Soufflé de potiron aux épices douces
1hod.
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1hod.