Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Bloody Mary
10 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Budino uova e latte al caramello
1hod. 30min
Elisir del tempo
10 min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 min
Tiramisù raw
4h 30min