Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 20 g di olio di arachidi
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (3 cm)
- 20 g di acqua
-
20
g di salsa di pesce
or 20 g di salsa di soia - 40 g di arachidi tostate non salate
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Melanzane piccanti e lenticchie
30min
Cous cous di cavolfiore
20 Min
Carciofi in agrodolce
30min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Salsa ai capperi
10 Min
Peperoni marinati
55min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Broccoli e salsiccia
30min
Melanzane trifolate
40min
Cous cous marino (vegan)
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min