Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 22 Basilikumblätter, frisch
- 2 Prisen Salz
- 100 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1000 g Paradeiser, reif, geviertelt, ohne Strunk und ½ Paradeiser für die Dekoration
- 250 g Erdbeeren, entstielt und 2 Erdbeeren für die Dekoration
- 1 EL Zucker
- 10 - 15 Tropfen Tabasco®, nach Geschmack
- weißer Pfeffer, gemahlen, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 340 kJ / 81 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 Min
Spargelcremesuppe
40 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Gurken-Melonen-Suppe
40 Min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min