Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2265 kJ / 539 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Carbohydrates
- 54.5 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Aïoli traditionnel
10 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Fiadone au citron
50min
Cannellonis à la ricotta
55min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Panisses
30 min
Soupe au pistou
40min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Alouettes provençales
1h 30min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min