Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crêpe
- 250 g di farina
- 3 uova
- 500 g di latticello
- 30 g di burro salato morbido
- ½ cucchiaino fior di sale
Farcitura
- ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
- 800 g di porri a pezzi
- 50 g di burro salato + q.b.
- 12 capesante fresche
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi pepe misto in grani
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1529 kJ / 362 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Carbohydrates
- 36.7 g
- Fat
- 15.2 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Alici ripiene
50min
Elisir del tempo
10 Min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
No ratings
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min