Arroz caldoso
TM6 TM5

Arroz caldoso

3.7 (3 ratings)

Ingredients

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolle in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di code di mazzancolle, pulite
  • 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 500 g di vongole fresche, spurgate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 160 g di riso a chicco corto

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1477 kJ / 353 kcal
Protein
24.1 g
Carbohydrates
38.1 g
Fat
12.6 g
Fibre
1.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes