![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6533D1A7-4CBB-48F2-840E-B6554E4BE404/Derivates/02ff94ec-90a1-444b-9e49-b8f4c98cc144.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
or 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 21.4 g
- Fat
- 29.6 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Panissa
45 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1klst
Gazpacho
15 Min
Zuppa di miso con soba
55 min
Butter chicken
50 min
Birnen-Senf
30 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Borscht
25 Min