Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
or 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 21.4 g
- Fat
- 29.6 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa tartara
10 Min
Tzatziki
20 min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Bloody Mary
10 Min
Gazpacho
15 min
Gazpacho
1sa 15 dk
Bhaji alle cipolle
35min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Enchiladas
1h 10 min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Zuppa di miso con soba
55 min