Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto balsamico
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di acqua
- 200 g di uva bianca come accompagnamento
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 12.7 g
- Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di porri e patate
40min
Spaghetti e meatballs di pollo
1h 40 min
Salsa greca
10min
Salsa satay
20min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Chapati
1 Std.
Garam Masala
20min
Gratin dauphinois
50 Min
Panna acida
Nessuna valutazione
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 godz. 45 min
Flan patissier
2h