Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Karotten (gemischt gelb und orange), in Stücken (3 cm)
- 500 g Wasser
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 cm Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Thymian, getrocknet (oder siehe Variante)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 646 kJ / 154 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 385 mg
Alternative recipes
Fenchelgemüse
30 min
Geröstete Grießsuppe
20 min
Zucchettibeilage
30 min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Radisalat
10 min
Glasierte Möhren
45 min
Radieschendressing
10 min
Gemüse-Rohkost
5 Min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 min
Möhren mit Marsala
20 min