Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Quark
- 2 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 300 g Spargel, geschält, Enden abgeschnitten
- 300 g frisches Lachsfilet, in Stücken (2 cm)
- 75 g Sahne
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Dill, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1208 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Lachs-Quiche
1 godz. 35 min
Spargel-Möhren-Quiche
1h 10min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Käsesoufflés mit Salat
55min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Spargel-Omelette
50min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto
13h