Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Gulaschsuppe deluxe
2h
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Italienisches Gulasch
2h
Gulaschsuppe
1h 5min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Rinderschmortopf
1h 55min
Wildragout
1h 15min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min