Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 20min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min