Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min