Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Möhren, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Speckwürfel
- 1000 g Rindfleisch, mager, in Würfeln
- 500 g Pilze, z.B. Pfifferlinge oder Champignons
- Salz
- Pfeffer
- Tabasco
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 130 g Weißwein
- 150 g Saure Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefleisch mit Wasabi
2 godz. 45 min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min