Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lachsrolle
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 70 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Blattspinat, TK, angetaut, abgetropft
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 200 g geräucherter Lachs, in Stücken
- 200 g Kräuterfrischkäse
Dip
- 2 EL Zucker
- 2 EL Senf
- ½ TL Dille, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 Min
Schwarzer Weichselkuchen
1 Std. 30 Min
Frühlingsaufstrich
20 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Mediterraner Käseaufstrich
5 Min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5 Min
Paprika Tricolore im Glas
1 Std. 10 Min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2h 50min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Lachsaufstrich
5 Min