Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (optional)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Fleischstrudel für Suppe
40min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Feine Streichwurst
14h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Linzer Seidenknödel
50min
Böhmische Knödel
1h
Wurstknödel
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min