Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 250 g de farine, et un peu pour saupoudrer
- 130 g de beurre
- 70 g d'eau
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 500 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- ½ gousse de vanille, la pulpe uniquement
- 10 g de fécule de maïs
- 1000 g de petites fraises
- de la gelée d’abricots, pour le glaçage
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche poireaux-lard
1h
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Monstres de purée de pommes de terre au four
No ratings
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Forêt noire
2h 30min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min
Gâteau à la crème
45 min