Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 250 g de farine, et un peu pour saupoudrer
- 130 g de beurre
- 70 g d'eau
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 500 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- ½ gousse de vanille, la pulpe uniquement
- 10 g de fécule de maïs
- 1000 g de petites fraises
- de la gelée d’abricots, pour le glaçage
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Soupe au potiron
35 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 30 Min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Gratin dauphinois
50 Min
Sauce béchamel
15min
Tarte aux pommes
1h 15min
Lasagnes classiques
2h 5min
Moelleux au chocolat
1h 15min