Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre, et un peu pour saupoudrer
- 1 orange non pelée, en morceaux
- 3 œufs
-
100
g de l'huile de tournesol, et un peu pour le moule
or 100 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule -
1
yogourt nature
or 130 g de crème - 250 g de la farine fleur, et un peu pour le moule
- 1 sachet de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1606 kJ / 385 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Carbohydrates
- 58.33 g
- Fat
- 13.66 g
Alternative recipes
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Cake au citron
1 godz. 5 min
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Madeleines
1 Std.
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Cake à l’orange imbibé
1 Std. 30 Min
Cake choco-courgettes
1 Std. 25 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min