Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 9916.1 kJ / 2370 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Carbohydrates
- 150.8 g
- Fat
- 185.4 g
- Saturated Fat
- 112.9 g
- Sodium
- 412 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema diplomatica
30 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Crema chiboust
1h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Sfere di donut al burro di arachidi con salsa al cioccolato
3 Std. 30 Min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Babà napoletano
2 godz. 45 min