Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 10.3 g
- Fat
- 3.7 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Sodium
- 102 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta choux
2 Std.
Crema chiboust
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Chiacchiere
1h 35min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Pan di Spagna
1h
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min