Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 10.3 g
- Fat
- 3.7 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Sodium
- 102 mg
In Collections
Alternative recipes
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Cioccolato temperato
15min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Croccante alle mandorle
1h 30min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Zucchero a velo
5min
Babà napoletano
3h
Cavatelli
1h 30min
Cartucce napoletane
1h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min