Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 10.3 g
- Fat
- 3.7 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Sodium
- 102 mg
In Collections
Alternative recipes
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Chiacchiere
1h 35min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Croissant
7 godz. 30 min
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h