Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 15 g Öl
- 10 - 20 g grüne Currypaste (z.B. von Wan Kwai), nach Geschmack
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- ¼ - ½ TL Salz, nach Geschmack
- 800 g Süßkartoffeln, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 Porreestange, in Ringen (1 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 20 g Limettensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1875 kJ / 450 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 7.5 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Gemüsecurry
40 Min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20 min
Süßkartoffel-Ecken mit Käsesauce
35min
Karibisches Curry
45 min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 Min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50min
Kichererbsencurry
40 Min
Indisches Gemüsecurry
1h
Grünes Gemüsecurry
50min
Curry von Wurzelgemüsen
1h