Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di albumi d'uovo (5 albumi)
- 30 g di cipollotto, tagliato finemente
- 50 g di zucchina, tagliata a dadini (2-3 mm)
- 50 g di pomodoro, tagliato a dadini (2-3 mm)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva, per ungere la carta da forno
- 500 g di acqua
- 50 g di bresaola, a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di cavolfiore
50 min
Pasta brisée
10 Min
Purè di patate
45 min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Crema gianduia
15 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 min
Pizza alla romana
No ratings
Insalata di mele e carote
5 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Insalata di lenticchie
30 min