Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di albumi d'uovo (5 albumi)
- 30 g di cipollotto, tagliato finemente
- 50 g di zucchina, tagliata a dadini (2-3 mm)
- 50 g di pomodoro, tagliato a dadini (2-3 mm)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva, per ungere la carta da forno
- 500 g di acqua
- 50 g di bresaola, a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Zucchero a velo
5 Min
Parmigiano grattugiato
5 Min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Latte alle mandorle e matcha
10 Min
Bibita ACE
10 Min
Burro
Keine Bewertungen
Torta salata di spinaci
55min
Salsa all'aglio
15 Min
Insalata nizzarda
40 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min