Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 1500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz
- etwas Olivenöl
- 400 g Penne, oder andere Pastasorte
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 350 g Thon, aus der Dose, eingelegt in Salz oder Wasser, abgetropft
- 150 - 250 g Cherry-Tomaten, in Hälften
Vinaigrette
- 20 g Basilikumblätter
- 180 g Olivenöl, nativ
- 80 g Essig
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Honig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 483 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 8.3 g
In Collections
Alternative recipes
Teigwaren mit Thonsauce
30 dk
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 dk
Hörnlisalat
30 dk
Thonmousse
5 dk
Peperoni-Salat
20 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 dk
Poulet-Pilaw
45 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 dk
Hörnlisalat
35 dk
Spaghettini mit Peperoni
50min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 dk
Penne mit Thon
35 dk