Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel,weiss, klein
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Zweigchen Majoran, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Zucchetti, in Würfeln (1-2 cm)
- 280 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- 30 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 3 Eigelbe
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 5 Blätter frischer Basilikum
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Peperoni-Risotto
35 min