Crostini aux champignons et Fontina
TM5 TM6

Crostini aux champignons et Fontina

4.7 (3 ratings)

Ingredients

  • 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
  • 1 oignon, coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina, en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Nutrition
per 1 morceau/part
Calories
493 kJ / 118 kcal
Protein
6 g
Carbohydrates
10 g
Fat
6 g
Fibre
1.1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes