Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Zucchetti, in Streifen (5 x 1 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Besprenkeln
- 300 g Peperoni, gemischt (rote, grüne und gelbe), in Stücken (1-2 cm)
- 1200 g Wasser
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 320 g Conchiglie oder andere, getrocknete Pastasorte
- 150 g Mozzarella, Bällchen
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 5 - 6 Basilikumblätter, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2290 kJ / 547 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 26.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi Tricolore
35min
Hörnlisalat
35min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Hörnlisalat
30 min
Älplermagronen
30 min
Peperoni-Salat
20 min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Griechischer Salat
25min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min