Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Apfelkompott
- 750 g Äpfel, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
Gehacktes und Hörnli
- 300 g Hörnli
- 80 g Sbrinz, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Rapsöl
- 1 EL Mehl
- 500 g Rindshackfleisch
- 1250 g Wasser
- 60 g Butter
- 4 EL Tomatenpüree
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3380 kJ / 807 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 1398 mg
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Riz Casimir
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir (8 Portionen)
1 godz.
Poulet-Stroganoff
50 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min