Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere la placca da forno
- 100 g di acqua
- 50 g di strutto
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento di verdure
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g di peperone verde, a pezzi
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di zucchina, non pelata e tagliata a pezzi
- 100 g di olio di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di paprica
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2081 kJ / 497 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.5 g
- Fat
- 34.3 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Empanada di tonno
1h 10min
Mojito
10 min
Brezel
1h 50min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 godz. 15 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Mojito
10 min
Panperduto
30 min
Pizza di patate con verdure
2h
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min