Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
or 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Carbohydrates
- 67.5 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Spaghetti tomates et lardons
35 min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30 min
Stroganoff
45 min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min
Risotto au safran de Mund
45 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min