Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Carbohydrates
- 1.17 g
- Fat
- 30.57 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Spanische Tomatensauce
25 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Schneller Hackbraten
55 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min.
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30 min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Lammragout
1 godz. 45 min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Rindsstroganoff
45 min