Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Thunfischsauce
- 300 g Sonnenblumenöl
- 80 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 10 g eingelegte Kapern, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Sardellenfilets in Öl
- 1 TL Essig
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz, nach Geschmack
Für das Kalbfleisch
- 1 weisses Kalbfleisch aus der Oberschale , (800-1000 g)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Wasser, zum Dampfgaren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Carbohydrates
- 0.05 g
- Fat
- 58.1 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 Min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Apfel-Calvados-Sorbet
5 Std. 30 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Lachs-Tatar
5 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min