Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Thon-Dip
5min
Thunfischmousse
10min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 godz.
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min