Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace
- 10 g de cacao en poudre, non sucré
- 80 g de blancs d'œufs
- 100 de sucre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
- 20 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 242 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois aux 3 chocolats
4h
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Miroirs
1hod. 40min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Bonhomme en pâte
2h 10min