Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake New York
6h 30min
Cake au citron
1 godz. 5 min
Roulade au citron
3 Std.
Bûche au chocolat et à l'orange
3 Std. 45 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tourte au sureau et yogourt
7 Std. 15 Min
Œufs colorés en rouge brun
55 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Brownies
45 min
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min