Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante tipo chorizo, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di pomodori datterino a metà, senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3895 kJ / 931 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 108 g
- Fat
- 38 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpe
1h 15 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Pizza Margherita
2h
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Crostata di mele
1h 15 min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Panzerotti alla romana
55min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
No ratings
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Tortini mediterranei alle verdure
No ratings
Cheesecake alle fragole
2 godz. 50 min