Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
600
g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
or 600 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 60 g Oliven, grün, entsteint
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8 godz. 35 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Chicken Saag
50 Min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 min
Hähnchen in Joghurt
1 godz.
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Joghurthühnchen
40min
Chicken Korma
45 min