Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1u. 15min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 godz.
Tourbillon au fromage
2h 30min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.