Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 3.1 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Muffins pistou-pistache
40 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Moelleux bretons cumin-carotte
1 Std. 15 Min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min