![AOUT - Condiment catalan - Richard Toix AOUT - Condiment catalan - Richard Toix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D677A66A-730E-4033-9568-FD0DE0EC33E4/Derivates/0124da18-b9ce-46e1-a817-934c88750863.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain, frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 8750 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 110 g
- Fat
- 172 g
- Fibre
- 28 g
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