Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 - 2 Knoblauchzehen, frisch
- 3 TL Salz
- 2 Prisen Chiliflocken
- 300 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf
- 4 EL Olivenöl
- 4 rote Spitzpaprika (à 100 g), längs eingeschnitten
- 1000 g Wasser
- 700 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Butter
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1311 kJ / 312 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50min
Hähnchen mit warmem Kartoffelsalat
55min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Hähnchenbrust Genovese
35min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30min
Steak mit Bohnenpüree
40min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min