Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée et la crème pâtissière
- 1 pâte feuilletée maison
- 370 g de lait
- 35 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
Le glaçage et le montage
- 250 g de sucre en poudre
- 40 g de blanc d'œuf (le blanc d'1 gros œuf)
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g de chocolat noir
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1243.7 kJ / 295.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 43.5 g
- Fat
- 10.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Napolitain
73h 40min
Crème pâtissière
15 Min
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Meringues à aromatiser
3h 30min
Forêt-noire
2h 30min
Fraisier
12h 45min
Tarte tropézienne
3 godz.
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10 min.