Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Crémeux de Carambar
2h 30min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Fondant minute au chocolat
20min
Gâteau au chocolat express
20min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Pastador aux speculoos
20min
Galette des rois au chocolat
1h 40min
Gâteau magique au chocolat blanc
3 Std. 15 Min
Cake au camembert et à la poire
1 Std. 5 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Cookie géant
40min
Gâteau au chocolat et fromage blanc
40min