Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 75 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 75 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 125 g de lardons
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 866.6 kJ / 207.4 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Roses des sables
45min
Gaufres de pomme de terre au camembert
45min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Croque-cake
50min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Croque flammekueche
55min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1 Std. 50 Min
Gaufres-cookies aux noisettes
20 Min
Gaufre de légumes
35min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min