Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Butter, in kleinen Stücken (ca. 5 mm), gefroren
- 120 g Quark, 40% Fett
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Öl
- 1 EL Rohrzucker
- 2 Ochsenherz-Tomaten, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Mini-Spargel-Quiches
1h 10 min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Tarte provençale
1h 40min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min